zaterdag 11 maart 2017

scheepjes cal hygge

Daar ben ik weer met een blog. Dit keer over de scheepjes cal hygge. Toen deze bekend werd heb ik het pakket voor de Rainbow besteld. Toen de pakketten eenmaal binnenkwamen toch voor het pastel pakket gekozen. Vol enthousiasme begonnen aan te pakket.
Eenmaal begonnen kwam het idee voor een zelf samengesteld pakket. Want wie ben ik doe niet weer overstroomt van ideeën voor een eigen kleuren combi. Dus hup naar de kelder bij hobbyvision en kleurtjes gepakt. De kleuren dienik wilde zaten natuurlijk al in mijn hoofd. Dit keer gekozen voor een combinatie van katia saigon. Dit is zo ontzettend fijne draad. Hier heb ik al vele projecten mee gemaakt. Mijn eigen combi bestaat uit de combinatie van Saigon kleurnummer 3 en saigon print kleur 85.
Ook met deze combi inmiddels begonnen. Hier zal ik binnenkort een foto van plaatsen. Maar ik vind hem nu al erg mooi. Hij is wel wat smaller, want de pastel haak ik op naald vier en deze op naald drie. 
Maar toen... Toen kwam het pakket girls night in binnen bij hobbyvision. En hoe toevallig stond ik ernaast toen de doos werd open gemaakt. En ja hoor ik was verkocht.. dus ook pakket nummer drie is in huis. Alsof ik nog niet genoeg te doen had.. maar goed ook dit pakket is super mooi! 
Dus nu met drie hygge tegelijk bezig. En ondertussen ook nog met andere dingen bezig. Daarover zal ik binnenkort een blog schrijven.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

hebt u vragen dan mag u altijd even een berichtje sturen