zondag 28 oktober 2018

Wat doen we deze zondag?

Zondag is hier meestal een heerlijke frubel dag. Zo ook vandaag. Van alles op d eplanning voor vandaag. Of het allemaal gaat lukken is weer een andere vraag natuurlijk. Want zoals gewoon weer veel te veel plannen voor op 1 dag.

Vandaag begin ik maar eens met het afmaken van de vleermuis uit het geweldige boek van Pica Peau! Het is een Engels boek maar er staan zulke geweldig leuke dingen in! Dat boek moest ik natuurlijk wel hebben. Door de kids werd er enthousiast een patroon uitgekozen. De oudste wilde dolgraag de vleermuis. En dan wel in de kleuren van een Pokémon. Zo gezegt zo gedaan. Kleurtjes erbij gepakt en begonnen. Maar toen kwamen er natuurlijk van alle dingen tussendoor en de vleermuis bleef maar half liggen. Dus vandaag maar echt daar mee beginnen om hem eindelijk af te maken.

Als deze vleermuis klaar is ga ik verder met het volgende op de planning. Dat is het geweldige patroon van scheepjes de Ubuntu cal. Was vanaf moment 1 verliefd op het patroon. Maar mezelf kennende moest het natuurlijk wel een eigen draai hebben. Dus opzoek naar kleurtjes die ik mooi vind. Gelukkig bestaat er Pinterest. Hierop had ik al wat kleuren pallets opgeslaan. En toen was de keuze snel gemaakt.
Dat moesten de kleurtjes worden. Snel op pad gegaan voor de juiste kleurtjes. Want uiteraard heb ik mEga veel kleurtjes net deze weer niet. Maar gelukkig is mijn favoriete winkel HobbyVision dicht bij en kon ik dus snel inslaan! Ook daar al aan begonnen maar nog heel wat in te halen. De Cal is inmiddels bij week 7 en ik ben nog bij week 1. Maar dat komt zeker nog wel goed. Alleen niet vandaag waarschijnlijk :-)
En tot slot, als er nog wat tijd over is, wil ik nog bezig met het mooie scrap album. Vrijdag heb ik een workshop gevolgd bij www.hobbyvision.nl voor een scrap album ontworpen door Janet Blaauw. Dit was de eerste keer dat ik een album ging maken. En jeetje dat was echt nog niet zo eenvoudig. Dat koste nog wel wat proberen en hulp om het in orde te krijgen. Tijdens de workshop wel de basis afgemaakt, maar nog niet de aankleding. Dat moet dus nog thuis gebeuren.
We hebben het super mooie papier Misty Rose van Prima Marketing erbij gekregen voor de decoratie van het album.

Mocht deze dag dus 48 uur hebben dan lukt het allemaal vandaag. Gelukkig hebben we wel 1 uur extra vandaag. Nu maar snel aan de slag en kijken hoever we komen.

Fijne zondag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

hebt u vragen dan mag u altijd even een berichtje sturen